BMI Kantoormeubelen is al meer dan 40 jaar actief in de kantoor en projectinrichting en is met het hoofdkantoor gevestigd in Zoetermeer waar wij eveneens 2000 m2 showroom hebben. Naast nieuw kantoormeubilair leveren wij ook gebruikte en refurbished kantoormeubelen en is het moglijk deze te huren of leasen. BMI staat garant voor scherpe prijzen en snelle levering. Onze kantoormeubels staan bij iedereen, van startende ondernemers tot multinationals en overheidsinstellingen.

Hoe denken wij ons te onderscheiden? U vindt onze onderscheidende kwaliteiten hieronder!

Scherpe prijzen door directe import

Veel van de vooraanstaande spelers op de markt van kantoormeubilair zijn buitenlandse firma’s. Wij zijn trots te mogen melden dat BMI Kantoormeubelen voor een aantal van deze merken de primaire importeur voor Nederland is. Dit biedt ons de mogelijkheid om u als klant te laten profiteren van zeer scherpe prijzen.

Snelle levering

Doordat wij beschikken over een grote voorraad en directe lijnen met onze leveranciers kunnen wij snel tot zeer snel leveren en blijft de wachttijd voor u als klant beperkt.

Grote voorraad en diversiteit

In het centrale magazijn te Zoetermeer hebben wij een grote voorraad aan kantoormeubilair. Deze voorraad kenmerkt zich niet alleen door haar omvang maar vooral door haar diversiteit. Zo hebben wij complete lijnen kantoormeubilair op voorraad van budget tot directie niveau.

Projectinrichting of project service

Onder de term projectinrichting of BMI project service vindt u bij BMI een combinatie van professionele diensten binnen de totaaloplossing voor uw kantoorinrichtingsproject waaronder projectbegeleiding wat veel verder gaat dan alleen het inrichten.

Ons ruime assortiment

Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerd kantoormeubilair van erkende topmerken, alsmede een in eigen beheer geproduceerde huislijn welke tegen zeer scherpe prijzen uit voorraad geleverd kan worden. Dit geldt zowel voor het assortiment nieuw kantoor-meubilair als voor het assortiment gebruikte en refurbished kantoormeubilair.

Opkoop en inruil

Gaat u verhuizen of heeft u overtollig kantoormeubilair? Bel ons voor een vrijblijvende waarde bepaling. Wij kopen uw gehele inventaris op. Mail uw foto’s en aantallen naar:inkoop@bmi-kantoor.nl dan doen wij u een passende aanbieding. Ook de mogelijkheid voor inruil bestaat wij zullen de waarde van u huidige inventaris crediteren op de aan te schaffen meubels.

Verhuur kantoormeubelen

Heeft u tijdelijk kantoormeubilair nodig en is gebruikt aanschaffen nog te duur voor de periode of facalitair niet haalbaar? Dan is huren een oplossing! Naast de verkoop van kantoormeubelen is het bij ons ook mogelijk om kantoormeubilair te huren. Wij zorgen dat al het gewenste meubilair gebruiksklaar op locatie wordt gemonteerd en na afloop weer wordt opgehaald. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met de afdeling verhuur. Zij staan u graag te woord en kunnen alle vragen op het gebied van de van de verhuur van kantoormeubilair beantwoorden.

Leasing of huurkoop van kantoormeubilair

Het is ook mogelijk om producten uit ons gehele assortiment te leasen of een huurkoop regeling voor af te sluiten. Heeft u interesse, dan kunt u vragen naar de mogelijkheden bij de afdeling verkoop.

Advisering en aankoopbegeleiding met 3D tekeningen

Onze ruime ervaring en expertise stellen wij u graag ter beschikking door middel van een uitgebreide advisering en begeleiding bij het kiezen voor de juiste kantoorinrichting. Dit kan bij u op locatie maar ook in onze uitgebreide showroom waar wij u tal van inrichtingsmogelijkheden kunnen laten zien. Bij deze begeleiding kunt u gebruik maken van de mogelijkheid tot het laten maken van een 2 en of 3D tekeningen van uw kantoorruimte. Wij informeren u graag nader over onze ruimtelijke advisering.

Tijdelijke oplossing als service

Het gebeurt wel eens dat klanten in de problemen komen door de levertijden van aangekochte kantoormeubelen. Hiervoor hebben wij een oplossing! Kosteloze plaatsing gebruikte A-merk kwaliteit kantoormeubelen. Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om ter overbrugging van levertijden, kosteloos gebruik te maken van gebruikt meubilair van A-merk kwaliteit. Deze kantoormeubelen worden door BMI gemonteerd geleverd en opgehaald op locatie.