verzenden en afhalen

LEVERING EN TRANSPORT

Al onze leveringen geschieden vanuit ons centrale magazijn in Zoetermeer middels onze eigen monteurs en onze eigen transportdienst door heel Nederland. Hierdoor is ons service- en leveringstraject dan ook zeer kort.
Al onze producten worden gebruiksklaar op de werkvloer geleverd. Dit betreft dus transport, inhuizen en monteren alles op locatie. Alle verpakkingsmaterialen worden weer door ons mee retour genomen.

Wij hanteren een franco grens van € 500,- euro hieronder rekening we een maximale bijdrage van € 75,- euro voor de hierboven beschreven diensten. De bijdrage hangt af van de bestelde producten, hoeveelheid en leveringsplaats.
Voor de exacte bijdrage kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 079 - 3617078 of info@bmi-kantoor.nl en deze helpen u hier graag verder mee.

Wilt u uw bestelling afhalen? Dat kan natuurlijk ook en dit is geheel gratis uiteraard. Wij hebben drie magazijnen in Nederland maar kunnen ook zorgen dat het bestelde product bij onze showroom en centrale magazijn in Zoetermeer staat mocht dit al niet het geval zijn.

Wij leveren ook in België en Duitsland. Met uitzondering van de Waddeneilanden en het buitenland worden alle leveringen binnen Nederland boven de franco grens gratis geleverd. Omdat de kosten voor levering naar voornoemde gebieden sterk kunnen variëren vragen wij u even contact met ons op te nemen via 079 – 361 70 78 of via info@bmi-kantoor.nl zodat wij de exacte transportkosten naar de Waddeneilanden en buitenland voor u kunnen berekenen.

 
KORTOM KIEZEN VOOR BMI KANTOORMEUBELEN BETEKENT

Kantoormeubelen voor een scherpe prijs van A-kwalitiet!  Alles geleverd en gemonteerd op de werkplek.  Snelle leveringen, door grote voorraad. Lange garanties en alles in eigen beheer.