Bureaustoelen

Bureaustoelen kopen doe je bij BMI Kantoormeubelen. Deze stoelen zijn ergonomisch en voldoen alle aan de geldende ARBO normen zoals de NEN-EN 1335 en of NPR 1813. Wij bieden diverse bureaustoelen in verschillende kleuren, maten en modellen. Staat uw model er niet bij informeer dan vrijblijvend door ons te bellen of mailen want wij hebben meer als 1000 gebruikte (2e hands) en refurbished bureaustoelen op voorraad. Slechts een selectie hiervan staat online. U kunt uiteraard ook langs komen in onze uitgebreide showroom waar we u graag de modellen laten zien en u adviseren.

 

 

Bureaustoel kopen. Waar moet je op letten?

Een bureaustoel kopen doe je bij BMI Kantoormeubelen. Je kunt ze eenvoudig online kopen, maar ook kun je bij ons in de showroom de voor jou perfecte bureaustoel uitzoeken.

Als je een bureaustoel koopt zijn er een aantal belangrijke punten om op te letten. Allereerst is het goed om jezelf af te vragen, zit ik elke dag lang op de bureaustoel? Is dat het geval? Dan moet je echt een goede kantoorstoel uitzoeken die volledig instelbaar is en je een ergonomische zithouding kan aannemen.

De meeste bureaustoelen in ons assortiment bieden al deze basisfuncties. Koop in dit geval altijd een stoel voor achter je bureau met armleggers en voldoende instelbare functies. Zit je niet heel veel? Dan kun je prima uit de voeten met een stoel zonder armleuningen of veel functies. ergonomisch zitten  zit meestal niet alleen in de juiste bureaustoel, maar juist ook in de zithouding en en werkhouding. Kijk hiervoor op onze instructie pagina of laat je adviseren door een van onze adviseurs.

Een ergonomische bureaustoel & een hogere productiviteit

Naast dat een bureaustoel van BMI kantoormeubelen comfortabel is en mooi is om te zien, zorgt een ergonomische bureaustoel ook nog eens voor een hogere arbeidsproductiviteit. Een goede stoel zorgt ervoor dat u zonder problemen de hele dag achter uw bureau kunt zitten zonder rug- of nekklachten. Het is daarbij belangrijk dat de hoek van zowel de armen als de benen ongeveer 90 graden bedraagt. De meeste bureaustoelen in onze webshop zijn geschikt voor mensen tot ca.120 kg, maar in ons assortiment vindt u ook stoelen die geschikt zijn voor zwaardere mensen. Eén van de factoren van een hoge arbeidsproductiviteit is de combinatie van bureau en bureaustoel. Het is belangrijk om tijdens een werkdag in beweging te blijven en zittend werken af te wisselen met bijvoorbeeld staand werken. Indien er gezeten wordt, is het belangrijk om dit op een goede en instelbare bureaustoel te doen.

De beste bureaustoel

Waar de één een lederen bureaustoel prettig vindt zitten, zweert een ander bij een stoel met netbespanning of een stoel met een gestoffeerde zitting en rugleuning. Daarom biedt BMI Kantoormeubelen een uiteenlopend aanbod aan bureaustoelen in diverse kleuren en materialen. Voor welke stoel u ook kiest: alle exemplaren in ons assortiment bevorderen een actieve en gezonde werkhouding. Diverse stoelen worden gemonteerd en dus gebruiksklaar op locatie geleverd en voorzien van minimaal 12 maanden garantie.

Volledig aan uw wensen aan te passen

Ieder lichaam is anders en heeft andere vormen van ondersteuning nodig. De bureaustoelen in onze webshop zijn op verschillende manieren aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Zo zijn bij de meeste bureaustoelen de zitting, lendensteun en armsteunen precies zo in te stellen zoals u graag wilt. Dit zit niet alleen comfortabeler, maar zorgt er ook voor dat de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk kleiner wordt.  

ARBO & NPR bureaustoelen

De bureaustoelen in ons assortiment voldoen aan de ARBO EN 1335 norm en zijn dus ARBO goedgekeurd. Daarnaast hebben we ook stoelen in het assortiment die voldoen aan de NPR 1813 norm. Een ARBO en NPR goedgekeurde stoel zijn voorzien van voldoende instelmogelijkheden om ergonomisch verantwoord en gezond te kunnen werken. Zorg naast een goede bureaustoel ook voor een hoogte instelbaar bureau, zodat de hoogte van de armleuningen aangepast kunnen worden aan de hoogte van het bureau. De armen kunnen dan rustig op de armleuningen en het bureaublad rusten. Werk bij voorkeur aan een zit sta bureau zodat gemakkelijk afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden.

Advies voor het kopen van een bureaustoel

Een bureaustoel blijft een persoonlijke aankoop en het is dan ook belangrijk dat de stoel voldoet aan uw wensen. Wij adviseren u natuurlijk graag over welke bureaustoel het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende materialen en/of instelmogelijkheden of wilt u een bureaustoel kopen? Neem voor meer informatie of vragen over ergonomische bureaustoelen contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op langs te komen in onze uitgebreide showroom waar u de meeste stoelen kunt testen. We laten u dan graag de diverse mogelijkheden zien van de stoelen die we hebben staan. We hebben in onze showroom een uitgebreid assortiment bureaustoelen die je onder het genot van koffie vrijblijvend kunt testen!